Hangar.no
Foto: Twitter

Skadet Airbus-fly for store beløp under vedlikehold hos Lufthansa Technik

Et Airbus A319 fly fra det amerikanske flyselskapet Spirit Airlines skal ha fått betydelige skader i forbindelse med vedlikehold.

Det skal være under vedlikehold hos Lufthansa Technik i Puerto Rico at flyet skled av en større jekk og fikk vingen slått ned i gulvet på en plattform inne i hangaren. I tillegg skal staget på selve jekken ha boret seg inn i skroget på flyet da dette glapp.

Flyet var inne for vedlikehold og skifte av dekk, da hendelsen skjedde. I følge Simple Flying skal flyet ha fått større skader som gjør at det må vurderes hvor omfattende reparasjonene blir.

Spirit (an American ultra-low-cost carrier headquartered in the Miami metropolitan area) A319 N533NK with it’s left…

Publisert av Airline Secrets Exposed Søndag 8. desember 2019

Andre nyheter

DAT setter inn «VIP Flyet» MD83 i anledning jul

Sebastian Ellefsen Burmo

Air Leap har avsluttet rutesamarbeid

Steffen Sundt

British Airways B747 i brann på Castellón Flyplass

Sebastian Ellefsen Burmo

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer