Hangar.no
Twitter

Skadet vinge på flyet til den franske presidenten

I forbindelse med at den franske presidenten Emmanuel Macron besøkte Beirut mandag denne uken, ble flyet han benyttet, et Airbus A330-200 skadet i et uhell.

Bilder i sosiale medier viser at den ene vingen på Airbus-flyet, er godt plantet inn i døren på en hangar. I følge nettstedet til Sam Chui skal den franske presidenten ha måtte returnere til Frankrike i et Dassault Falcon-fly, ettersom Airbus-flyet måtte inspiseres og få rettet opp i skadeomfanget.

Presidentflyet til Frankrike har registrering F-RARF og ble levert til landets luftforsvar i 2010. Flyet ble bygget av Airbus i 1998 for den gang Swissair. Senere har det operert hos Sabena og Air Caraibes.

Andre nyheter

Landingshjulene knakk under landing

Hans Olav Nyborg

Fakta: 2020 ble ikke året med færrest omkomne i flyulykker

Hans Olav Nyborg

Airbus A310 ødelagt av brann i Belgia – Ble solgt for kort tid siden

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer