10.4 C
Oslo
25/09/20
Hangar.no
Airbus A350-900 - Foto: Hans O. Nyborg

Skal bygge første Airbus A350 i VIP-konfigurasjon – Tyskland skal bruke flyet som regjeringsfly

Lufthansa Technik annonserer under Dubai Airshow mandag at de har mottatt en endelig bestilling for ombygging av den første Airbus A350 som skal få VIP-interiør.

Det er Tyskland og regjeringen som skal ha flyet som et statsfly og det er German Special Air Mission Wing som står for bestillingen.

Kabinen vil få kontorer, møterom, lounge, soverom, bad og egne suiter for de som riser med flyet. Arbeidet med å bygge om Airbus A350 flyet starter i april måned neste år og skal være fullført så raskt som mulig.

Den tyske staten har fløyet blant annet et Airbus A340, som har hatt en lang rekke med tekniske feil og nødlandinger. Noe som har vært flaut for Tyskland. Nå er det et nytt fly på vei så fort Airbus A350-flyet blir fullført med VIP-innredningen.

Andre nyheter

Nå bygges den aller siste Airbus A380 hos produsenten

Hans Olav Nyborg

Første Airbus-fly for New York-London rute snart ferdig

Hans Olav Nyborg

Airbus lanserer planer for nullutslipps-fly

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer