11.5 C
Oslo
01/10/20
Hangar.no
2019: Foto: British Airways

Skal fly formasjonsflyvning med 747 på International Air Tattoo

British Airways har fått godkjennelse til å fly en spesiell flyvning med sitt Boeing 747 fly som for tiden har dekoren til BOAC på seg. Det er under International Air Tattoo i Storbritannia 20. juli at det vil bli en helt spesiell flyvning over flystripen ved RAF Fairford i Gloucestershire.

British Airways jumboen får følge i formasjon med Royal Air Force Aerobatic Team , Red Arrows. Både flyselskapet og pilotene lover at det blir den beste overflyvningen som er utført i Storbritannia noensinne.

Air Tattoo arrangereres fra 19 til 21. juli i år med høydepunktet den 20 hvor det er nesten åtte timer med opptreden av militære fly. Fly fra en lang rekke land skal enten fly over, lande og ta av eller stilles ut.

Andre nyheter

Har fløyet samtlige Airbus A380 til USA for lagring i minst tre år

Hans Olav Nyborg

Bloomberg: Legger ned AirAsia i Japan

Hans Olav Nyborg

FAA-direktør skal fly 737 MAX selv neste uke

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer