12.9 C
Oslo
25/09/20
Hangar.no

Skal fly Icelandair 757 verden rundt for National Geographic

Fra Washington til Chile, Australia, Vietnam, Tibet, India og Marokko, et Boeing 757 fly fra det islandske flyselskapet Icelandair skal få nok luft under vingene når det 28. desember legger ut på den første av seks jorden rundt flyvninger for National Geographic.

Den første turen starter 28. desember i år, og prisen for hele turen er 98.940 amerikanske dollar, per person, nær en million kroner i norske kroner. Det inkluderer ikke tur/retur til Washington der turen starter og avsluttes.

På flyvningen er det plass til 75 personer og en rekke eksperter innen kunsthistorie, fotografering og reiser jorden rundt er med på turen. Icelandair har innredet sitt fly TF-FIS med 75 skinnseter som kan legges bakover for å kunne sove i.

Setekonfigurasjonen ombord blir to og to seter nedover i kabinen. Normalt tar dette flyet 233 passasjerer. Vurderer du å bli med er dette stedet å utforske reiseruten og prisene.

Andre nyheter

Luftfartstilsynet nærmer seg avgjørelse rundt bøter til SAS, Norwegian og Widerøe

Hans Olav Nyborg

Høstferien: 2019: 100.000 per dag – 2020: 25.000 per dag

Hans Olav Nyborg

SAS åpner for flyvninger til Kina igjen

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer