Hangar.no

Skal fly oppvisning med BEA-Airbus under IAD

British Airways skal fly oppvisning med sitt Airbus A319, G-EUPJ, under flystevnet IAD –  International Air Display på øya Jersey 12. september. Flyselskapet har dekorert flyet i fargene til British European Airways (BEA), og ettersom det skal feires 100 år med flyvning i British Airways skal dette flyet bli benyttet til å opptre for publikum.

Flystevnet på Jersey er blitt avholdt i 62 år og het tidligere ‘Battle of Britain Air Display’. I 1997 fikk stevnet byttet navn til ‘Jersey International Air Display’.

Blant andre fly som opptrer er Spitfire, P51 Mustang og Red Arrows.

Andre nyheter

Rumensk flyselskap fornyer fargene på flyene

Hans Olav Nyborg

Flygeleder på Schiphol lot 16 fly lande på stengt rullebane

Hans Olav Nyborg

Alaska Airlines blir med i OneWorld-alliansen

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer