12.6 C
Oslo
29/09/20
Hangar.no
Foto: Alaska Air

Skal fly rundt med Disneys Pixar-pir på flykroppen

Flyselskapet Alaska Airlines i Seattle i USA, skal de to neste årene fly rundt med reklame for Disneys hedring av Pixar i Disney California Adventure.

Flyet ble rullet ut av en hangar etter å ha blitt dekorert mandag denne uken, og skal fra og med i dag fly på selskapets ruter med karakterene fra Toy Story på flykroppen.

Alaska Airlines har flere fly som promoterer ulike deler av Disney-universet. Nå er altså ett nytt fly på vei ut i skyene med Disney-tema.

Det har tatt 24 dager i en hangar i Victorville i California å påføre flyet de rundt 210 liter med maling i 44 forskjellige farger som har gått med til å få dekoren på flyet.

Andre nyheter

FAA-direktør skal fly 737 MAX selv neste uke

Hans Olav Nyborg

For å få flere reisende må flyselskapene investere i pleksiglass – Ingen vei utenom

Hans Olav Nyborg

Flyselskap ber leasingselskap om å få betale leie av fly kun per brukte flytime

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer