Hangar.no
Et SAS-fly på flyplassen ved Lakselv - Foto: Stian Eliassen

Skal fly til Lakselv igjen – Sist SAS fløy helårsrute var tilbake i 1983

SAS har bestemt seg for å åpne ruten mellom Oslo og Lakselv igjen, en rute selskapet ikke har operert som helårsrute siden den ble lagt ned i 1983.

Nå er det duket for ny runde med flyvninger som skal være tilpasset reisebehovet for personell i Forsvaret. Planen er dersom alt går som pløanlagt gitt situasjonen med koronaviruset, at ruten skal starte opp fra 17. april.

Ruten vil da flys to ganger i uken, mandag og fredag.

Selskapet opererte en sommerrute til Lakselv i 2006, 2007 og 2008, men det var med DC-9 at helårsruten ble operert frem til 1983.

Fra 2011 har flyselskapet Norwegian operert sommerrute til Lakselv, men denne ruten er ikke så langt aktivert for 2020 kan det se ut som.

Andre nyheter

Wizz Air lanserer nye ruter fra Oslo i mai

Redaksjonen

Danmark innfører forbud mot flyvninger fra Dubai i fem døgn

Redaksjonen

Luxair starter opp rute til Oslo

Sebastian Ellefsen Burmo

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer