18.7 C
Oslo
20/09/20
Hangar.no
Airbus A330neo - Foto: Hans O. Nyborg

Skal fylle A330neo med 460 passasjerer – Der blir det trangt!

Innbyggere i Asia reiser mer og mer, lengre og lengre. For å møte etterspørselen på den enorme økningen i antall passasjerer velger asiatiske flyselskap å gjøre flyene trangere innvending, med plass til flere.

Cebu Pacific er ett av selskapene som har nye Airbus A330neo i bestilling hos Airbus i Frankrike. Flyselskapet har 16 nye langdistansefly i bestilling, og samtlige fly skal få plass til hele 460 passasjerer. Det skjer ved at selskapet velger å utstyre flyene kun med økonomiklasse, og samtidig sette flysetene enda tettere sammen.

I samtlige fly vil det ikke være mulig å legge flysetene bakover, benplassen vil bli langt trangere enn det europeiske flyselskap tilbyr i dag.

Andre nyheter

Nær 700 Dreamlinere kan være rammet av ny produksjonsfeil hos Boeing

Hans Olav Nyborg

Boeing har funnet årsaken til drivstofflekkasjer i KC-46

Hans Olav Nyborg

EASA har testet ferdig 737 MAX – Nå må alle dataene gjennomgås før en godkjenning kan gis

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer