1.9 C
Oslo
05/03/21
Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Skal hjelpe Norwegian å bli kvitt 12 737 MAX-fly og to Dreamlinere

ORIX Aviation Systems Ltd i Irland har fått oppgaven med å selge eller få til en ny leasingavtale på fjorten fly i flåten til Norwegian. Flyene er 12 Boeing 737 MAX-8 med LEAP 1B-motorer, og to Boeing 787-9 med Trent 1000-motorer.

Alle de 14 flyene er for tiden leid til Norwegian Air Shuttle.

-Vi er veldig glade for å kunne tilby disse flyene til markedet. Vi ser frem til å presentere ORIX Aviation sine beste tjenester for remarketing og kapitalforvaltning med den ekstra fordelen at kundene våre får en utmerket mulighet til å sikre disse flyene gjennom lease eller salg. Disse fjorten 737 MAX 8- og 787-9-flyene vil presentere attraktive alternativer for våre flyselskaper og handelspartnere som søker å få tilgang til to av de mest drivstoffeffektive og ønskelige flytyper som er tilgjengelige, sier James Meyler, administrerende direktør i ORIX Aviation i en pressemelding.

Norwegian har 18 Boeing 737 MAX 8 i sin flåte i dag.

Andre saker

Kun litt over 60.000 reisende med Norwegian i februar – 8 fly i trafikk

Redaksjonen

TUI lanserer Thailand og Mexico fra Oslo kommende vinter

Redaksjonen

Bekrefter at MAX-flyene forsvinner fra flåten

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer