Hangar.no
Foto: Hans Olav Nyborg

Skal kvitte seg med over halvparten av Dreamliner-flåten

Flyselskapet Norwegian står foran en tøff vinter, nå velger også selskapet i tillegg til å forsøke å hente inn mer kapital, å kvitte seg med nær halvparten av alle Dreamlinere som er i flåten.

I følge NRK bekrefter administrerende direktør Jakob Schram at mellom 14 og 18 Dreamlinere skal ut av flåten.

I går kom nyhetene om at de to første Boeing 787-9 nå er i ferd med å sendes tilbake til leasingselskapet, før de skal videre til det italienske selskapet Neos Air.

Norwegian ser ikke for seg at flytrafikken vil komme tilbake på et 2019 nivå, før tidligst i 2022.

Flyselskapet har i dag 37 Dreamlinere, hvorav 11 av disse er fly Norwegian selv eier. Resten er leaset, delvis gjennom Aercap som også eier aksjer i selskapet. Den første Dreamlineren ankom flåten i 2015.

Andre nyheter

Icelandair-musikkfestival skal strømmes fra Island

Hans Olav Nyborg

SAS mottok første Airbus A321LR

Hans Olav Nyborg

Avinor skal vurdere sjømatsenter på Gardermoen på nytt

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer