13 C
Oslo
29/09/20
Hangar.no

Skal senke jumbojet ned på havets bunn

Myndighetene i Bahrain ønsker å tiltrekke seg sportsdykkere fra hele verden, det skal nå skje ved at en Boeing 747 jumbojet skal senkes ned i havet.

Jumbojetflyet skal bli en attraksjon som skal tiltrekke seg dykkere som ønsker å utforske det som kalles en temapark under vannet. Boeingmaskinen er nå klargjort for å kunne senkes ned i havet ved av landets kystbyer.

Totalt blir området med flyet på 10.000 kvadratmeter og skal også inkludere et helt hus samt en rekke statuer og andre kunstinstallasjoner.

I følge Bahrain Tourism and Exhibitions Authority (BTEA) skal flyet ha fått en behandling som består av høytrykksbehandling med et biovennlig stoff som har vasket vekk all maling, olje og andre giftige stoffer som finnes på en flykropp.

Miljøorganisasjoner har protestert på opplegget og hevder at materialene flykroppen og vingene er bygget av på sikt vil forurense havet. Myndighetene avviser dette melder Fox News.

Andre nyheter

For å få flere reisende må flyselskapene investere i pleksiglass – Ingen vei utenom

Hans Olav Nyborg

Flyselskap ber leasingselskap om å få betale leie av fly kun per brukte flytime

Hans Olav Nyborg

Kjøper 24 Boeing 757-200

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer