Hangar.no
Foto: Thomas Cook
  • Forsiden
  • Danmark
  • Skandinavisk charterselskap innfører nye kabinklasser på flyene
Danmark Norge Sverige

Skandinavisk charterselskap innfører nye kabinklasser på flyene

Det skandinaviske charterflyselskapet Thomas Cook innfører kommende vinter helt ny oppdeling av kabinen i sine fly. Frem til nå har selskapets fly hatt en standard klassen med økonomiseter, men nå blir det flere klasser å velge i.

Flyselskapet innfører først og fremst to klasser på sine Airbus A321-fly. Bakerst blir det økonomiklasse som i dag, og Economy Plus-klasse fremst i flyene.

-Hvis en velger å sitte på Premium, får en ekstra beinplass og større flyseter med bedre komfort. Alle passasjerer på våre Airbus A330-flyene vil i tillegg få underholdningsskjermer. På Premium-klassen vil vi by på gratis drinker og to måltider – det ene med en tre retters meny, sier kommunikationsjef Torben Andersen fra Thomas Cook Airlines.

Selskapet innfører nemlig også tre klasser på sine større charterfly av typen Airbus A330-200. Disse flyene som brukes mest til Thailand og andre lengre flyturer, får Premium-klasse i tillegg til Economy Plus og Economy-klasse bakerst.

Dermed beveger Thomas Cook seg mer inn mot inndelingen av kabinen slik en lang rekke ruteflyvende flyselskap i dag tilbyr.

For Premium-passasjerer vil det tillates ekstra bagasje på fem kilo, samt egen innsjekking på flyplassene. Det skal også bli Fast Track tilknyttet billetten.

Charterselskapet vil ikke tillate at hvem som helst kaster seg over klassen fremst i flyene, det blir innført aldersgrense på at bar må være over to år for å kunne sitte fremst i flyene. Når vintersesongen starter vil selskapets nye Premium-klasse kunne bookes for en pris på 2.395 kroner ekstra.

Følg oss og lik oss:

Andre nyheter

Krever at SAS endrer vilkårene til ny tjeneste

Ansatte på Oslo Lufthavn kan måtte betale 10.000 for å parkere

Hans Olav Nyborg

Skal fly 50 tonn laks fra Evenes i uken – Vil unngå lastebiler til Oslo

Hans Olav Nyborg