14.3 C
Oslo
24/09/20
Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Skjebneuke for Moss Lufthavn Rygge

Denne uken blir en skjebneuke på nytt for Moss Lufthavn Rygge. Eierne skal nå ta en avgjørelse om det blir åpning av flyplassen i Østfold i løpet av 2020 eller ikke.

De siste ukene og månedene har eierselskapet Rygge Sivile Lufthavn angivelig forhandlet med flere aktører innen luftfarten, om en nyåpning i 2020.

Tidligere i juni skrev Moss Avis at selskapet var i sluttfasen av å forhandle med flyselskap og andre aktører i puslespillet rundt en eventuell åpning neste år. Fristen selskapet har satt seg er 1. juli dersom det skal være mulighet for å kunne åpne om ett år.

Eierselskapet har satt som eget krav at et større flyselskap som Ryanair, Wizz Air eller Norwegian må på plass, dersom det skal være liv laga for flyplassen igjen.

Moss Lufthavn Rygge åpnet i 2007, men måtte stenge ned i 2016.

Andre nyheter

Høstferien: 2019: 100.000 per dag – 2020: 25.000 per dag

Hans Olav Nyborg

Ber norske myndigheter om hjelp – Kommer ikke gjennom vinteren uten

Hans Olav Nyborg

Widerøe flytter alt av vedlikehold hjem til Norge

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer