12 C
Oslo
28/09/20
Hangar.no
Foto: Twitter

Skled av rullebanen – Alle hjulene knakk av

Et Embraer E145 fly fra selskapet Commutair som flyr for United Express, fikk store materielle skader da pilotene fikk problemer med å stanse flyet under landing i Presque Isle.

Flyplassen ligger i Aroostook County i Maine i USA. Det var pilotenes andre forsøk på å lande på flyplassen, som gikk galt. Da flyet landet på rullebanen skled det av og endte utenfor i den harde snøen på siden.

Her knakk samtlige hjul av flyet, ett av dem endte opp mellom flyskroget og den ene motoren bak på Embraer-flyet.

Tre av de 28 passasjerene og den ene piloten fikk mindre skader i utforkjøringen. I følge flere amerikanske medier må flyet trolig kondemneres.

N14171 ble levert til ExpressJet Airlines i 2004, og solgt videre til CommutAir i 2016.

Andre nyheter

Fokker 50 havarerte i Mogadishu

Hans Olav Nyborg

Passasjer ga beskjed om at motordeksel falt av – Pilotene fortsatte flyturen

Hans Olav Nyborg

Mente det var for varmt i kabinen – Åpnet nødutgangen og gikk ut på vingen

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer