Hangar.no

Vi i Hangar.no ønsker oss noen gode kolleger på frivillig basis som kunne tenke seg å være med å bidra på innholdssiden.

Har du stor interesse for luftfart i inn og utland? Har du noe erfaring med å skrive tekster?

Vi søker deg som har en pasjon for tekst og som er dyktig til å skrive norsk, både når det gjelder grammatikk og tekstoppbygging, og som er dyktig til å uttrykke deg i ord. Det er en fordel med norsk som morsmål.

Vi er et team som jobber målrettet med utvelgelse av nyheter fra luftfarten og ser nå at noen ekstra hjelpende hender for å ta unna alle tips, nyheter og reportasjer vi har muligheten å lage, hadde passet bra.

Vi blir ikke rike av å jobbe med Hangar.no men har et godt frivillig miljø som blir godt oppdatert på luftfarten og som jobber godt sammen gjennom vårt publiseringssystem.

Ønsker du å prøve deg sammen med oss og bli med på utviklingen videre så ta kontakt med oss. Vi ser helst at du er over 18 år, mann eller kvinne, godt humør og en nese for snuse opp gode saker på nett eller via kontakter. Vi ønsker veldig gjerne å høre mer fra deg med en liten presentasjon av deg selv og hva du kan bidra med.

Har du erfaring med bruk av WordPress eller lignende publiseringsløsninger er det en fordel.

Vi ser frem til å høre fra deg til en av våre e-postadresser:  post@hangar.no 

Eller ta kontakt per telefon: 481 801 06, ved redaktør Hans Olav Nyborg. / hansolav@hangar.no

12805747_10153555112758510_2154424314689951101_n