9.7 C
Oslo
25/09/20
Hangar.no
Faksimile: SPIEGEL ONLINE / TWITTER

Skulle bare ta bilde av flyet til tysk kansler – glemte håndbrekket

En vel ivrig ansatt på den tyske flyplassen i Dortmund ble i ekstase da hun fikk øye på statsflyet til den tyske kansleren Angela Merkel. Hun bestemte seg for at hun skulle ta et bilde av flyet som var parkert på flyplassen i forbindelse med et møte Merkel deltok på.

Kvinnen glemte å sette på håndbrekke på bilen da hun løp ut av denne, og bilen den fortsatte å rulle inn i flyet. Det ble skader både på bilen som tilhører flyplassen og på selve flyet.

Den tyske kansleren måtte dermed fraktes tilbake til Berlin i et helikopter mens skadene på statsflyet ble undersøkt nærmere.

Andre nyheter

Fokker 50 havarerte i Mogadishu

Hans Olav Nyborg

Passasjer ga beskjed om at motordeksel falt av – Pilotene fortsatte flyturen

Hans Olav Nyborg

Mente det var for varmt i kabinen – Åpnet nødutgangen og gikk ut på vingen

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer