Hangar.no
FOTO: HANS O. NYBORG

Skylder kundene opp mot 10 milliarder kroner

Flyselskapene SAS og Norwegian skylder sine kunder opp mot 10 milliarder kroner, for flyreiser som er kansellert. Det melder Bergens Tidene i dag.

SAS skylder nesten nesten syv milliarder kroner som er for reiser som er solgt, men ikke er fløyet. For Norwegian er tallene mer usikre, men avisen skriver at dette kan dreie seg om mellom to og fire milliarder kroner.

Det er i hovedsak reiser som skulle ha blitt gjennomført i mars, men som ble kansellert, hvor kundene får tilbake pengene sine nå i løpet av juni. For kunder som har fått reisen kansellert i april og mai er det først utsikter til å få tilbake pengene i løpet av høsten en gang.

Norwegian har ikke ønsket å uttale seg om hvor stort beløp de skylder kundene.

Andre nyheter

Spørretime: Kaller Wizz Air for useriøst flyselskap

Hans Olav Nyborg

Nå sendes siste Airbus A340 ut av flåten til SAS

Hans Olav Nyborg

Forlenger lånegarantiordningen for norsk luftfart med et halvt år

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer