1.3 C
Oslo
22/01/21
Hangar.no
Foto: Air France

Slik blir Air France nye Airbus A330 kabiner

Flyselskapet Air France har lettet på sløret rundt selskapets introduksjon av en helt ny kabin på Airbus A330. Air France velger å kalle konseptet en helt ny reiseopplevelse.

Businessklassen får 36 seter, Premium økonomiklasse 21 seter og økonomiklasse 167 seter.

Målet for selskapet er å bygge om kabinen med nytt interiør på 15 av selskapets A330 fly. Arbeidet med dette skal være ferdig innen utgangen av 2020. Selve arbeidet med kabinene har en prislapp på godt over 140 millioner euro.

Det første flyet er ferdig og hadde premiere på ruten mellom Charles de Gaulle ved Paris til Accra i Ghana 3. februar.

Fra sommersesongen 2019 skal Air France bruke Airbus A330 med nytt interiør på ruter fra Paris til blant annet Lagos, Seattle, Chicago, Dallas, Delhi og Niamey.

Ny bar med selvbjetening i businessklasse

I businessklasse blir det helt nye 18,5 tommers HD-skjermer for underholdning med 1400 timer innhold tilgjengelig. Helt nye fjernkontroller blir det også. En ny selvbetjeningsbar og nye toaletter skal også på plass i kabinen på flyene.

Premium økonomiklasse får nye seter som kan justeres 130 grader, 13,3 tommer HD-skjerm, 102 cm setepitch og 48,5 centimeter brede.

Premium økonomiklasse

Det blir også mykere og tykkere seteputer i stolene i denne klassen.

I økonomiklasse blir det mer plass mellom armlenene, seter med 118 graders justering, 79 centimeter med beinplass og 11.6 tommer HD skjerm.

Økonomiklasse

Andre nyheter

Lanserer nye dimmebare vinduer til Boeing 777X – Fungerer bedre enn 787-vinduer

Redaksjonen

Amerikansk flyselskap må utsette fornyelse av A320-kabiner på grunn av forsinkelser hos Airbus

Redaksjonen

Thai Airways innfører gebyr for de beste setene i kabinen

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer