10.4 C
Oslo
25/09/20
Hangar.no

Slik blir neste retro-jet fra BA – Nå kommer Landor-fargene på en jumbojet igjen

British Airways fortsetter å male opp flere av sine fly i selskapets tidligere dekor og dekor til selskapet som ble slått sammen til British Airways.

Ved siden av BEA og BOAC kommer også nå en Boeing 747 jumbojet i de velkjente Landor-fargene til fly igjen.

Fra 1984 til 1997 fløy British Airways rundt med et oppdatert fargeskjema som fikk navnet etter firma i New York som designet det, Landor Associates.

Selskapets Boeing 747 med registrering G-BNLY, befinner seg nå i en hangar på flyplassen i Dublin, der Landor-fargene på nytt skal prege en jumbojet, over 20 år etter at de forsvant fra selskapets fly.

Denne jumboen skal fly med Landor-designet på seg frem til flyet skal fases ut i 2023.

Landor DC-10 (Foto: British Airways)

Andre nyheter

Forhandler videre om Thai Airways’ ønske om konkursbeskyttelse

Steffen Sundt

Virgin sender siste Boeing 747 til opphugging i august

Hans Olav Nyborg

Bruker portalsag til å hugge opp fly som fases ut

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer