12 C
Oslo
28/09/20
Hangar.no
Foto: Twitter

Slik så cockpitvinduene på en A380 etter møte med en haglstorm

Pilotene ombord på et Airbus A380 fra selskapet China Southern Airlines måtte pent bare sitte å se på at vinduene i cockpiten ble delvis knust, da flyet kom inn i en kraftig haglestorm. Flyet var på vei mellom Guangzhou og Beijing.

Flyet befant seg over Langfang som er en by på prefekturnivå i provinsen Hebei ved Kinas kyst mot Gulehavet da haglebygen traff.

Pilotene valgte å be om prioritert landing i Beijing. Airbus A380-flyet fikk knust samtlige vinduer i cockpiten, og fikk skader på nesekonen på flyet.

Foto: Twitter
Foto: Twitter

Andre nyheter

Fokker 50 havarerte i Mogadishu

Hans Olav Nyborg

Passasjer ga beskjed om at motordeksel falt av – Pilotene fortsatte flyturen

Hans Olav Nyborg

Mente det var for varmt i kabinen – Åpnet nødutgangen og gikk ut på vingen

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer