12.4 C
Oslo
27/09/20
Hangar.no
Foto: 📸 John Visanich/ Twitter

Slik ser første Airbus A380 som forlater Air France ut nå

Den første Airbus A380 som forlater flåten til det franske flyselskapet Air France er nå tilbake i Paris. Etter en tid hos Aviation Cosmetics på Malta, er flyet nå strippet for Air France logoer og farger.

Flyet er nå fløyet tilbake til Paris og Charles de Gaulle-flyplassen hvor det skal klargjøres for å forlate flyselskapet for godt.

Som med leasingbiler skal fly leveres tilbake til eieren i samme stand som da selskapet mottok det. Derfor skal Air France nå fjerne mye av sitt preg på interiøret før en inspeksjon fra leasingselskapet skal skje. Deretter blir flyet fløyet til en base i Europa hvor det enten blir lagt ut for utleie eller ender med å bli hugget opp.

Neste kjempefly til å forlate Air France skjer allerede neste år i 2020.

LES OGSÅ: FØRSTE A380 FORLATER AIR FRANCE

Andre nyheter

737 MAX kan få europeisk godkjennelse i november

Hans Olav Nyborg

Nå bygges den aller siste Airbus A380 hos produsenten

Hans Olav Nyborg

Første Airbus-fly for New York-London rute snart ferdig

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer