12.6 C
Oslo
29/09/20
Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Slik skal SAS-flyene se ut i fremtiden – Presenterte ny dekor i dag

Under en pressekonferanse i København torsdag, presenterte flyselskapet SAS det som skal bli selskapets dekor på flyene i fremtiden.

Siste flyselskapet endret farger og dekor på flyene var i 1998, nå skal dette på nytt endres i forbindelse med leveransen av den første Airbus A350 til selskapet.

SAS viste frem sitt nye design som nå skal rulles ut på hele flåten. Selskapet har valgt å beholde den blå fargen på flyene som allerede er i bruk i dag. Men selskapet har valgt å forlenge denne blå fargen fra haleroret og ned på den bakre delen av flyene.

Motorene har fått en sølvfarge, med ett blått bånd. I tillegg har flyet fått Scandinavian som tekst på undersiden av flykroppen.

SAS har valgt å ha selskapets navn i store bokstaver av sølv-farge. De skandinaviske flaggene er også beholdt på flykroppen, men er nå designet om.

SAS-direktøren Rikard Gustafson omgitt av sine ansatte viser stolt frem det nye designet. Foto: Hans O. Nyborg

Saken oppdateres…

Andre nyheter

Danske Spies setter opp charterfly til Hellas i dansk høstferie

Hans Olav Nyborg

Flyselskap åpner restaurant i en Airbus A380

Hans Olav Nyborg

Skal kvitte seg med flere Dreamlinere

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer