1.9 C
Oslo
05/03/21
Hangar.no
Foto: Unfold

Slik skal selskapet Flyr dekorere sine fly

I dag ble det klart at det nye norske flyselskapet Flyr skal benytte seg av Boeing 737-800 som flytype. Samtidig ble dekoren flyene skal ha presentert.

Det er E24 som først omtalte nyheten. I følge en pressemelding fra det norske selskapet er Boeing 737 valgt da ledelsen har lang erfaring med denne typen. Det faktum at det også er gode simulatorfasiliteter i Norge og godt med tilgang på mannskap og mekanikere gjør at selskapet mener dette er rett flytype.

Selskapet er i ferd med å hente inn 600 millioner i egenkapital for å fylle kassen før oppstart.

– Vi skal hente den kapitalen som trengs for å bygge en slank organisasjon, med de menneskene og den kompetansen som trengs, sier administrerende direktør Tonje Wikstrøm Frislid i pressemeldingen.

Fortsatt er planen at selskapet skal være på vingen i løpet av andre kvartal i år, sier Erik G. Braathen som har stått i spissen for det nye flyselskapet i en melding. På sikt skal Flyr ha en flåte med 30 fly, og fly til destinasjoner i Europa.

Andre saker

Kun litt over 60.000 reisende med Norwegian i februar – 8 fly i trafikk

Redaksjonen

TUI lanserer Thailand og Mexico fra Oslo kommende vinter

Redaksjonen

Bekrefter at MAX-flyene forsvinner fra flåten

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer