12.6 C
Oslo
24/09/20
Hangar.no
Twitter

Slo halepartiet på jumbojet i rullebanen under avgang

Et Boeing 747-400 fraktfly fra selskapet MyCargo Airlines, skal ha fått strukturelle skader under en avgang fra flyplassen Dammam, som ligger i det østlige Saudi-Arabia.

Hendelsen fant sted 1. februar og flyet skulle fly til Zaragoza i Spania, på vegne av Saudi Arabian Airlines. I følge Aviation Herald fikk mannskapet raskt snudd flyet etter avgang og landet på flyplassen i Jedda som nærmeste etter avgang.

TC-MCT er bygget som et fraktfly og ble levert til Singapore Airlines Cargo nytt i 2001.

Flyet skal fortsatt stå på bakken og det blir nå undersøkt hvor omfattende skadene på skroget er. Enkelte medier melder at skadene kan se ut som kun overfladiske.

Twitter

Andre nyheter

Skal kvitte seg med flere Dreamlinere

Hans Olav Nyborg

Berlin Schönefeld bytter navn

Hans Olav Nyborg

Nå kan du få cashpoint når du handler kryptovaluta

Jan-Kåre Folstad

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer