Foto: Hans O. Nyborg

I løpet av 2019 blir det slutt på å se fly fra selskapet Brussels Airlines på europeiske flyplasser. I en kort pressemelding skriver selskapet at samtlige kort- og mellomdistanseruter skal flys med fly som vil bære Eurowings-logoen på seg.

Dette er Lufthansa-gruppens neste steg i å styrke Eurowings-varemerket i Europa. Hvor raskt flåten med Airbus A319 og A320-fly skal males om er ikke kjent. Alle flyvninger med Eurowings for Brussels Airlines skal utføres på det belgiske selskapets egen AOC-lisens.

Brussels Airlines mottok ett ny Airbus A320 fly forrige uke som tidligere har fløyet for Air Berlin, og de seneste månedene for Laudamotion. Flyet blir det første som nå males om med fargene og logoen til Eurowings. Etter dette følger flere fly ut over året.

Ledelsen i Lufthansa-gruppen uttalte nylig i et intervju i tyske medier at Brussels Airlines ikke er det ideelle navnet på et flyselskap, når det skal fly rute mellom Roma og Mallorca, da fungerer det bedre med Eurowings, skriver Aviation 24.

ANNONSE
Forrige artikkelFørste Hainan-fly landet på Oslo Lufthavn onsdag morgen
Neste artikkelTUI vurderer å kansellere 737 MAX bestilling