12.6 C
Oslo
24/09/20
Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Slutt for Brussels Airlines-fly i Europa – Males om til Eurowings

I løpet av 2019 blir det slutt på å se fly fra selskapet Brussels Airlines på europeiske flyplasser. I en kort pressemelding skriver selskapet at samtlige kort- og mellomdistanseruter skal flys med fly som vil bære Eurowings-logoen på seg.

Dette er Lufthansa-gruppens neste steg i å styrke Eurowings-varemerket i Europa. Hvor raskt flåten med Airbus A319 og A320-fly skal males om er ikke kjent. Alle flyvninger med Eurowings for Brussels Airlines skal utføres på det belgiske selskapets egen AOC-lisens.

Brussels Airlines mottok ett ny Airbus A320 fly forrige uke som tidligere har fløyet for Air Berlin, og de seneste månedene for Laudamotion. Flyet blir det første som nå males om med fargene og logoen til Eurowings. Etter dette følger flere fly ut over året.

Ledelsen i Lufthansa-gruppen uttalte nylig i et intervju i tyske medier at Brussels Airlines ikke er det ideelle navnet på et flyselskap, når det skal fly rute mellom Roma og Mallorca, da fungerer det bedre med Eurowings, skriver Aviation 24.

Andre nyheter

Kjøper 24 Boeing 757-200

Hans Olav Nyborg

Siste: Lufthansa Airbus A380 er historie

Hans Olav Nyborg

Må sette 115 Boeing 737 på bakken som følger av vektproblem

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer