10.1 C
Oslo
30/09/20
Hangar.no

Slutt for det islandske selskapet WOW Air

Det islandske flyselskapet WOW Air har innstilt driften. Selskapet skriver i en pressemelding at alle flyvninger er avlyst og flyene er satt på bakken.

De siste dagene har selskapet kansellert flere og flere flyvninger i tillegg til at leasingselskapene har satt selskapets fly på bakken på grunn av manglende betaling.

WOW Air ble etablert i 2012 på bakgrunn av konkursen i Iceland Express. Selskapet skulle konkurrere med Icelandair og tilby flyvninger fra Island til Europa og USA.

I 2018 fraktet selskapet 3,5 millioner passasjerer med sine nå 11 fly i flåten.

Forhandlinger med den amerikanske investorgruppen Indigo gikk ikke som den skulle og selskapet klarte ikke å sikre seg videre drift ved å forhandle med Icelandair gjennom to omganger om en overtagelse.

Andre nyheter

Luftfartstilsynet nærmer seg avgjørelse rundt bøter til SAS, Norwegian og Widerøe

Hans Olav Nyborg

Høstferien: 2019: 100.000 per dag – 2020: 25.000 per dag

Hans Olav Nyborg

SAS åpner for flyvninger til Kina igjen

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer