Hangar.no
Foto: Open Skies
Internasjonalt

Slutt for Open Skies neste år – Legges ned etter 10 år

Etter ti år i luften legger IAG og British Airways ned selskapet Open Skies. Open Skies ble etablert for ti år siden og flyr kun mellom Paris og New York, Washington D.C og Amsterdam med bare businessklasse-seter og Premium-økonomi i Boeing-flyene.

Fra september 2018 er det slutt for dette selskapet og alle ansatte blir overført til Iberias nye lavkostselskap LEVEL. Det fordi IAG som eier selskapene har bestemt at alle avgangs- og landingstider i Paris skal overføres til selskapet LEVEL. Det samme gjelder alle ansatte som har fløyet for Open Skies.

LEVEL skal basere to Airbus A330-200 fly på Orly, som blir selskapets andre base ved siden av Barcelona. Det spanske selskapet skal fly fra Paris til New York, Montreal, Guadeloupe og Martinique.

Open Skies ble etablert i 2008 som et rent businessklasse-konsept, som senere også fikk inn Premium Økonomiklasse, og en liten ordinær økonomiklasse. Open Skies opererer i dag tre Boeing 757 og et Boeing 767 som selskapet har på leie fra British Airways.

Dermed forsvinner ikke mindre enn to selskap, ettersom British Airways også kjøpte opp konkurrenten L’Avion i 2008, for å få tilgang på avgangstidene selskapet hadde fra Paris, melder ATW Online.

Følg oss og lik oss:

Andre nyheter

Legger ned rutetrafikken etter få måneder

easyJet med rekordantall reisende på ett døgn

Emirates og Etihad i samtaler om å bli ett selskap – Blir verdens største