Direktør John Holland-Kaye som styrer London Heathrow-flyplass ved London har valgt å gi seg etter ni år i stolen. Holland-Kaye har gitt styret ved flyplassen beskjed at han gir seg nå i 2023, og at arbeidet med å finne etterfølgeren må startes.

-John har vært en ekstraordinær leder for London Heathrow. I løpet av de siste ni årene har han jobbet utrettelig og samarbeidet med aksjonærer, ministre, flyselskaper og andre interessenter for å sikre at landet kan være stolt av sin “inngangsdør”. Styret vil gjerne gi vår takknemlighet til John for hans dedikasjon og engasjement for Heathrow gjennom hele hans periode som administrerende direktør, sier Lord Deighton som er styreleder i selskapet bak Heathrow.

Styret har nå igangsatt en utvelgelsesprosess for Johns erstatter. For å sikre en jevn overgang vil Holland-Kaye forbli som administrerende direktør til hans etterfølger begynner i stillingen.

Holland-Kaye vil bli husket for å ha loset flyplassen gjennom både pandemien og et stort fokus på klimanøytral avvikling av flytrafikken ved flyplassen heter det i en pressemelding. Sidens dagens direktør kom inn i 2014 har London Heathrow mottatt priser som Sunday Times topp 30 arbeidsgiver; en av de 10 beste flyplassene i verden (stemt av passasjerer); og Edies pris for årets bærekraftige bedrift.

ANNONSE
Forrige artikkelFalske rykter fikk hundrevis av afghanere til å løpe til flyplassen i Kabul
Neste artikkelATR-fly kan fly med 100 prosent SAF i 2025