Slutter i Avinor for å gå over til bilbransjen

Foto: Avinor

Gurli Høeg Ulverud er ansatt som ny kommunikasjonsdirektør i Møller Mobility Group (MMG). Hun kommer fra stillingen som kommunikasjonssjef i Avinor, der hun har ledet enheten for kommunikasjon og samfunnskontakt.

Høeg Ulverud har lang fartstid innen transportsektoren og kommer fra jobben som kommunikasjonssjef i Avinor hvor hun har hatt ansvar for ekstern- og internkommunikasjon og mediehåndteringen i Avinor. Hun har tidligere vært kommunikasjonsdirektør i DHL Norge, informasjonssjef i Eniro Norge og kommunikasjonssjef i Aller-gruppen. Høeg Ulverud har en mastergrad fra BI og cand.mag. fra Universitetet i Oslo.

Møller Mobility Group er et av landets 25 største selskaper og det ledende bilkonsernet i Norden og Baltikum. Med ny strategi som skal rulles ut i 2021 er konserndirektør bærekraft og kommunikasjon Paul Hegna fornøyd med ansettelsen, og mener den er viktig for å nå de offensive målene konsernet har for blant annet omdømme og synlighet. 

– Jeg er svært glad for at Høeg Ulverud med sin brede kommunikasjonsfaglige bakgrunn blir med på den neste reisen i Nordens ledende bilkonsern. I 2021 iverksetter vi en ny konsernstrategi som knytter sammen folk, forretning – og bærekraft, og hun får en sentral rolle i dette arbeidet. Jeg føler meg trygg på at hun vil fylle denne rollen på en meget god måte, sier Hegna. 

– Ny strategi med sterkt fokus på bærekraft, markedsledende merkevarer og en fremoverlent organisasjon, gjør dette til en meget attraktiv kommunikasjonsjobb, sier Høeg Ulverud

ANNONSE
Forrige artikkel(+) Kan få bøter på flere 100 millioner kroner
Neste artikkelTilbakeblikk: Da KLM bygget om jumbojet-flåten