Hangar.no
Foto: Hans Olav Nyborg

Slutter i Norwegian etter 10 år

Informasjonsdirektør Lasse Sandaker-Nielsen har valgt å slutte i Norwegian, etter 10 år i selskapet. Nå skal den profilerte medarbeideren i selskapet ta fatt på nye oppgaver i en ny bransje.

Sandaker-Nielsen har gjennom årene i Norwegian måtte stå fremst i rekkene ved siden av daværende direktør Bjørn Kjos i motgang og medvind. Nå skal informasjonsdirektøren over i PR-bransjen, og begynner i nytt arbeide hos First House.

I følge E24 er Sandaker-Nielsen klar for å ta fatt på nye oppgaver, men ser også tilbake på det han kaller 10 fantastiske år i Norwegian. En av de oppgavene han husker best som et høydepunkt, er oppbyggingen av det globale kommunikasjonsapparatet som Norwegian har etablert.

Norwegian har ikke gjort kjent om det er ansatt noen i samme rolle etter Sandaker-Nielsen.

Andre nyheter

Spørretime: Kaller Wizz Air for useriøst flyselskap

Hans Olav Nyborg

Nå sendes siste Airbus A340 ut av flåten til SAS

Hans Olav Nyborg

Forlenger lånegarantiordningen for norsk luftfart med et halvt år

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer