19.6 C
Oslo
19/09/20
Hangar.no

Small Planet i Litauen mistet driftslisens i dag

Myndighetene i Litauen har torsdag trukket tilbake flyselskapet Small Planets driftslisens.  AOC-lisens er suspendert på grunn av at flyselskapet ikke har kunnet vise til tilfredsstillende økonomiske rammer for videre drift.

I oktober mistet Small Planets datterselskap i Tyskland og Polen sine AOC-lisenser, nå følger moderselskapet i Litauen etter.

Flyselskapet skriver selv på sine nettsider at alle flyvninger stanses fra i dag 29. november.

Planen for det tyske selskapet under Small Planet var at det nederlandske selskapet SF Aviation Holding skulle kjøpe det opp, det blir det ikke noe av, noe som var siste mulighet for selskapet å bli reddet i følge tyske medier.

 

 

Andre nyheter

Må sette 115 Boeing 737 på bakken som følger av vektproblem

Hans Olav Nyborg

HNA-gruppens styreformann har fått forbud mot å fly, ta tog eller reise på ferie

Hans Olav Nyborg

Thai Airways får godkjent redningsplanen

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer