13.3 C
Oslo
28/09/20
Hangar.no
Foto: Hans Olav Nyborg

SmartLynx Airlines solgt til selskap i Emiratene

Charter- og wet-lease selskapet SmartLynx med hovedkontor i Latvia er solgt til nye eiere. Det er selskapet FZE Procyone i Emiratene som har kjøpt det som er det nest største flyselskapet i Latvia, fra Smart Aviation Holding.

Bak selskapet FZE Procyone står en forretningsmann fra Litauen, som fra før også eier selskapet  Avia Solutions Group hvor flyselskapet KlasJet, Baltic Ground Services og selskapet Kidy Tour inngår som eiendeler.

SmartLynx ble etablert tilbake i 1992 som LAT Charters. I dag flyr selskapet 23 fly som leies delvis ut til ander aktører med blant annet Norwegian som kunde i porteføljen.

Andre nyheter

For å få flere reisende må flyselskapene investere i pleksiglass – Ingen vei utenom

Hans Olav Nyborg

Flyselskap ber leasingselskap om å få betale leie av fly kun per brukte flytime

Hans Olav Nyborg

Kjøper 24 Boeing 757-200

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer