-0.6 C
Oslo
04/03/21
Hangar.no
Foto: AirportHaber

Smeltet kabinvindu på splitter ny Dreamliner under fotografering

Ikke alt gikk som det skulle under en fotoseanse med den splitter nye Boeing 787 Dreamlineren til Turkish Airlines.

LES OGSÅ: FIKK LEVERT SIN FØRSTE BOEING 787

I forbindelse med at flyet skulle fotograferes inne i en hangar på flyplassen i Istanbul, ble det benyttet en god del med lamper som skulle gi lys inne i flyet.

En av lampene skal ha stått tett inntil ett av vinduene i kabinen, som smeltet vinduet på grunn av varmen fra lyskasteren. I følge nettstedet AirportHaber skal selskapet få byttet ut vinduet før den første flyturen senere denne uken.

Fotografen som sto for selve fotoseansen, tenker seg nok om en gang til før han setter opp lamper til neste fotografering regner vi med.

Andre saker

Sør-Sudan: 10 omkom i flyulykke

Redaksjonen

NTSB: Mye tyder på metalltretthet i PW4000-motor som havarerte

Redaksjonen

Skal demontere TWA 800 etter nesten 25 år

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer