12.4 C
Oslo
01/10/20
Hangar.no

Hei, vi i hangar.no trenger hjelp, har du en skribent i deg, har du interesse for luftfart? Vi leter etter deg som kunne tenke deg å hjelpe til med å skrive artikler, notiser og reportasjer om luftfart.

Arbeidet er frivillig men med belønning av et godt fellesskap, påfyll av kunnskap og fakta og muligheter for å dekke hendelser og presseeventer innen luftfarten.

Vi er en gjeng bestående av fire personer som oppdaterer og håndterer nettstedet hangar.no Hangar.no har vært på «lufta» i 19 år og feirer 20 år kommende år.

Det vi ser etter er en som har glødende interesse for luftfart, kan skrive tålig bra, og har nysgjerrighet nok til å kunne finne temaer eller nyheter å formidle. Vi følger pressens gyldne regler, der sitatrett skal være kreditert, kilder oppgis om mulig, og bilder er tatt fra egen database, eller avklart i forhold til bruk.

Vi har ingen krav til at du må skrive noe hver dag, men håper det kan være av interesse å bli med å formidle nyheter på hangar.no når du har mulighet.

Høres ut som noe for deg? Ta kontakt med redaktør Hans Olav Nyborg: hansolav@hangar.no og skriv noen linjer om deg selv, og hva du tror du kan bidra med.

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer