Flyselskapet South African Airways har blitt plassert under konkursbeskyttelse. I en kort pressemelding blir det torsdag redgjort for at styret i selskapet i samråd med myndighetene har plassert selskapet under beskyttelse mot sine kreditorer, under et håp om å finne en løsning på de økonomiske problemene.

Selskapet har hatt flere år bak seg med store økonomiske tap, nå er snart kontoen tom, og selskapet er i realiteten konkurs. Flyselskapet og myndighetene har nå en måneds tid på seg til å få på plass alle detaljer rundt hvordan selskapet skal komme seg ut av de finansielle problemene.

For myndigheten er det første prioritet å få selskapet opp på et nivå hvor det ikke lengre tapper budsjettene til Sør-Afrika.

Website | + posts

Hans Olav Nyborg har stått bak Hangar.no siden år 2000. Nettsiden har tatt for seg nyhetsbildet fra luftfart i både Norden og i det internasjonale markedet. Gjennom de siste 18 årene har fokus for bloggsiden ligget på hendelser og ulykker innen luftfarten. Nyborg har jobbet som journalist og fotograf innen TV, radio og avis siden 1988.

E-post: hansolav@hangar.no

ANNONSE
Previous articleRyanair legger ned base på Stockholm Skavsta
Next articleSAS veksten kan stanse opp – Leverte bedre resultat enn forventet