Hangar.no

Southwest Airlines lukter på Airbus A220

Det amerikanske flyselskapet Southwest Airlines har sendt flere representanter på tur til operatørene av Airbus A220, tidligere Bombardier C-serie.

Det amerikanske lavkostselskapet som opererer verdens største flåte med Boeing 737-fly, overrasker dermed bransjen med å «lukte» på andre flytyper. Noen medier spekulerer i om A220 besøket er en måte å presse Boeing på i forhold til selskapets bestilling av nye 737 MAX-fly, og erstatninger for tiden de leverte MAX-flyene på stå på bakken.

Hvorvidt selskapet som har vært en trofast Boeing-kunde i alle år, faktisk seriøst vurderer A220 gjenstår å se.

Andre nyheter

Hugger opp 12 år gammel Boeing 777-300ER

Hans Olav Nyborg

Snakker ut om A380 – Motorprodusentenes feil at flytypen floppet

Hans Olav Nyborg

Skal prøvefly nytt propellfly for første gang

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer