Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Southwest følger United og American – utsetter bruken av 737 MAX til juni

Det amerikanske flyselskapet Southwest Airlines velger nå å følge etter sine amerikanske konkurrenter, United og American Airlines. Selskapet tar nå ut alle Boeing 737 MAX fra sitt ruteprogram frem til starten på juni måned.

Opprinnelig hadde selskapet lagt inn flytypen allerede fra april måned, men har etter samtaler med Boeing nå innsett at flyet trolig ikke kommer til å kunne brukes i selskapets nettverk før i juni måned.

I følge en uttalelese fra Southwest i amerikanske medier, betyr dette at selskapet må kansellere rundt åtte prosent av det planlagte programmet for månedene mars, april, mai og juni.

Andre nyheter

Her ankommer den aller siste Airbus A380 som skal bygges ferdig i Toulouse

Hans Olav Nyborg

FAA: Samtlige Boeing 737 MAX må undersøkes for ny feil før de kan fly

Hans Olav Nyborg

All Nippon kjøper 20 Boeing 787 Dreamlinere

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer