10.2 C
Oslo
02/07/20
Hangar.no
737 MAx 8 fra Southwest Airlines - Foto: Hans O. Nyborg

Southwest-piloter: MAX-flyene flyr ikke før i første kvartal 2020

Piloter og pilotforeningen i det amerikanske flyselskapet Southwest Airlines har ingen tro på at 737 MAX-flyene kommer til å fly igjen på denne siden av nyttår.

I følge en uttalelse fra pilotforeningen er godskjennelseprosessen hos det amerikanske FAA på minst 30 dager etter at Boeing har innlevert neste oppdatering av programvaren, blir det da godkjent skal det installeres og trenes på.

I følge Southwest-pilotene er det tidligst i januar 2020 at MAX-flyene er i luften igjen, senest blir i mars neste år.

Interne planer i Southwest Airlines er at selskapet vil starte kommersielle flyvninger mellom 30 og 45 dager etter at FAA har godkjent flytypen for å returnere i trafikk.

Andre nyheter

Første MC-21-300 er ferdig malt og innredet

Hans Olav Nyborg

Vil starte FAA-sertifisering av 737 MAX i juli

Hans Olav Nyborg

Nå er Airbus A380 historie hos Air France – Fløy siste tur med flytypen

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer