14.3 C
Oslo
24/09/20
Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Sparket direktør som inngikk avtale om leie av Boeing 777

Direktør for flyselskapet Surninam Airways har fått et par dager på seg til å pakke ned sine eiendeler og forlate kontoret sitt for godt. Det skjer etter at han skal ha inngått en avtale om leie av en Boeing 777-200 fra Singapore Airlines.

Surniam Airways operer kun en eneste Airbus A340 i sin flåte, som benyttes på rute mellom Paramaribo i Surinam og Amsterdam i Nederland. Styret i selskapet som er statlig eid, har lenge ønsket seg en Boeing 787 som erstatting for den 20 år gamle maskinen.

Men selskapet har ikke penger til å kjøpe fly så de har ønsket å leie en Dreamliner så raskt som mulig. Direktøren skal i følge nettstedet One Mile At A Time ha valgt å gå til innleie av et Boeing 777-200ER da han ikke fant noen ledige 787 i markedet.

Det falt ikke i god jord hos styret i selskapet som absolutt ikke ville ha en brukt Boeing 777 som erstatning for Airbus-flyet. Hva som skjer med innleieavtalen som er inngått er ikke klart. Direktøren må nå finne seg andre oppgaver å drive med utenfor flyselskapet.

Andre nyheter

Ville kansellere MAX-bestillingen etter dødsulykken – Nå endrer de seg og ønsker flere slike fly

Hans Olav Nyborg

Australsk flyselskap bygger om tre Airbus A321 til fraktfly

Hans Olav Nyborg

United Airlines etterlyser klarhet fra Boeing rundt NMA-flyet (797)

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer