Foto: Hans O. Nyborg

Direktør for flyselskapet Surninam Airways har fått et par dager på seg til å pakke ned sine eiendeler og forlate kontoret sitt for godt. Det skjer etter at han skal ha inngått en avtale om leie av en Boeing 777-200 fra Singapore Airlines.

Surniam Airways operer kun en eneste Airbus A340 i sin flåte, som benyttes på rute mellom Paramaribo i Surinam og Amsterdam i Nederland. Styret i selskapet som er statlig eid, har lenge ønsket seg en Boeing 787 som erstatting for den 20 år gamle maskinen.

Men selskapet har ikke penger til å kjøpe fly så de har ønsket å leie en Dreamliner så raskt som mulig. Direktøren skal i følge nettstedet One Mile At A Time ha valgt å gå til innleie av et Boeing 777-200ER da han ikke fant noen ledige 787 i markedet.

Det falt ikke i god jord hos styret i selskapet som absolutt ikke ville ha en brukt Boeing 777 som erstatning for Airbus-flyet. Hva som skjer med innleieavtalen som er inngått er ikke klart. Direktøren må nå finne seg andre oppgaver å drive med utenfor flyselskapet.

ANNONSE
Forrige artikkelSatte ny rekord i antall fly på en dag i Europa
Neste artikkelHåper å kunne lansere ny bevegelig vingetupp innen ett år