Fotos: SAS

Torsdag vil flyselskapet SAS presentere det som skal være en ny dekor på selskapets fly i fremtiden. I mellomtiden har både medier og entusiaster boltret seg i tegneprogrammer på datamaskinen for å forsøke å gjette rett på hva det blir.

Gjennom de siste ukene har flyselskapet holdt kortene tett til brystet, og kun sluppet små glimt at det første Airbus A350 som nå er inne i en hangar hos produsenten Airbus i Frankrike for å bli malt ferdig. Selskapet har valgt å gå ut med bilder som ikke avslører alt for mye, men nok til at diskusjonen er i ful gang.

Torsdag formiddag har flyselskapet invitert til pressemøte i København der selskapet skal presentere sin nye identitet og profil, samt hvordan flyene skal dekoreres i fremtiden. Sist selskapet byttet farger var i 1998, da forsvant de skandinaviske stripene som siden starten på 1980-tallet hadde preget flyene.

Nå står spenningen rundt om det første nye langdistanseflyet Airbus A350 skal males med de nye fargene, eller om det blir en spesiell versjon som skal hylle de tidligere fargene selskapet har hatt. Flere medier har meldt både det ene og det andre, men SAS gjør alt de kan for nå å holde dette hemmelig til torsdag.

SAS-fargene i 1999 – Foto: SAS
SAS-fargene som kom i 1983. Foto: SAS
ANNONSE
Forrige artikkelPiloten mistet passet – Passasjerene måtte vente i 11 timer på å fly
Neste artikkel14 millioner passasjerer for Lufthansa-gruppen