Hangar.no
Internasjonalt

Sri Lankan Airlines fly ble omdirigert for å hente tidligere styreformann

Denne uken er rettsaken i gang vedrørende en flyvning hos selskapet Sri Lankan Airlines i januar 2014. En tidligere styreformann i flyselskapet krevde at et av selskapets fly som skulle fly direkte mellom Sri Lanka og Kuala Lumpur, skulle mellomlande i Singapore.

Styreformannen ga en av de ansatte som hadde ansvaret for flyvningen en ordre om at han og hans følge ønsket å bli hentet i Singapore. Dette skulle skje med et fly som hadde 124 personer ombord, og som måtte omdirigeres for formålet.

Mellomlandingen var i flyselskapets øyne helt unødvendig ettersom det var et direktefly også fra Sri Lanka til Singapore som vill ankomme en og en halvtime etter at styreformannen ba om å bli plukket opp.

I følge avisen Daily Mirror i Sri Lanka, ble det solide kostnader for flyselskapet ved at flyet måtte mellomlande i Singapore. Passasjeravgifter, ekstra påfyll av drivstoff, overtidsbetaling for de ansatte ombord i flyet og både landingsavgifter og overflyvningsavgifter kom på toppen av dette.

Rettssaken er nå i gang og flere ansatte blir bedt om å forklare seg overfor retten, rundt hva som skjedde skriver avisen.

 

Følg oss og lik oss:

Andre nyheter

Air Belgium fortsetter driften etter generalforsamling

Hainan lanserte offisielt ny rute til Wien

Hans Olav Nyborg

747SP: Tilbyr fly inneholdene dobbeltseng med setebelte og egen dusj for salg

Hans Olav Nyborg