Tonje Wikstrøm Frislid med sitt team i Flyr. Foto: Hans Fredrik Asbjørnsen

Flyselskapet Flyr starter salget av flybilletter i slutten av mai og selskapets aller første flyvning går til Tromsø 30. juni. Oppstartstidspunktet er tilpasset Regjeringens plan for gjenåpning av det norske samfunnet.

– En konkret plan for gjenåpning av Norge gir oss i Flyr den forutsigbarheten vi trenger for å kunne starte billettsalget. For ikke å komme i en situasjon med betydelige endringer i ruteprogrammet og påfølgende ombookinger som vil være uheldig for kundene, er vår oppstart tilpasset Regjeringens plan for gjenåpningen av Norge. Vi opplever at ansatte og samarbeidspartnere kribler etter å komme i gang, og ikke minst opplever vi stor interesse fra folk som vil ut og reise. Vi ser fram til å ønske velkommen om bord til vår første flyvning fra Oslo til Tromsø og til framtidige turer til andre byer i Norge og kjente og kjære reisemål i Europa, sier administrerende direktør Tonje Wikstrøm Frislid i Flyr.

Travle måneder i vente

I første omgang vil Flyr betjene en rekke norske byer, samt et utvalg av kjente og kjære reisemål i Europa, blant annet Malaga, Alicante og Nice. Selskapet vil utvide antall fly og destinasjoner i takt med etterspørselen, og på sikt er planen en flåte med 28-30 fly.

Flyrs første fly av typen Boeing 737-800 vil bli levert i mai, ytterligere fly ankommer i juni, og flåten skal utvides gjennom høsten. Samtidig er piloter og kabinpersonell på vei inn for å bruke tiden til trening og servicekurs. De første kursene er fulltegnede, og det er stor pågang fra dyktige folk med lang luftfartserfaring som ønsker å jobbe for Flyr. Selskapet har nå 45 ansatte med solid erfaring fra norsk luftfart og vil ha om lag 350 ansatte innen utgangen av året.

ANNONSE
Forrige artikkelAirbus sikrer seg salg av 20 A220
Neste artikkelLATAM faser ut samtlige 11 Airbus A350-fly