Foto: Jan-Kåre Folstad

Nå utvider Norse Atlantic Airways sitt rutetilbud ytterligere, denne uken starter selskapet flygninger mellom Tyskland og USA
Rutene går fra Berlin til New York JFK og Los Angeles.

-Dette er en ny milepæl for Norse Atlantic, og vi er glad for å kunne ønske kunder i Tyskland velkommen om bord på våre nye ruter til New York og Los Angeles. Med vår tredje rute fra Berlin til Fort Lauderdale, vil vi bli den største operatøren av langdistanseflygninger ut fra Berlin. Våre gunstige priser skal bidra til vekst i trafikken mellom Europa og USA, og det vil ha positive ringvirkninger for økonomien på begge sider av Atalanterhavet, sier Bjørn Tore Larsen, administrerende direktør i Norse Atlantic Airways.

Selskapet skal fly sine Boeing 787 også på rutene fra Tyskland.

-Det er en glede å kunne ønske Norse Atlantic Airways velkommen til Berlin. Vi er stolte av at selskapet har valgt vår flyplass, og at det så raskt etablerer seg som den største aktøren på langdistanseflygninger ut fra hovedstadsregionen i Tyskland. Dette bekrefter Norse Atlantics ambisjoner, og det viser at Berlin Brandenburglufthavn er et attraktivt reisemål for transatlantiske reiser. Flyvningene fra Berlin til New York, Los Angeles og Fort Lauderdale vil bidra til et sterkt transatlantisk partnerskap og til kulturell utveksling mellom Tyskland og USA, sier Thomas Hoff Andersson, driftsdirektør på BER Flyplass.

| LES OGSÅ: Første flyvning for Norse i gang

Website | + posts

Hans Olav Nyborg har stått bak Hangar.no siden år 2000. Nettsiden har tatt for seg nyhetsbildet fra luftfart i både Norden og i det internasjonale markedet. Gjennom de siste 18 årene har fokus for bloggsiden ligget på hendelser og ulykker innen luftfarten. Nyborg har jobbet som journalist og fotograf innen TV, radio og avis siden 1988.

E-post: hansolav@hangar.no

ANNONSE
Previous article Knakk vingen under landing
Next articleI gang med produksjon av russisk flytype