Foto: Jan-Kåre Folstad

Nå utvider Norse Atlantic Airways sitt rutetilbud ytterligere, denne uken starter selskapet flygninger mellom Tyskland og USA
Rutene går fra Berlin til New York JFK og Los Angeles.

-Dette er en ny milepæl for Norse Atlantic, og vi er glad for å kunne ønske kunder i Tyskland velkommen om bord på våre nye ruter til New York og Los Angeles. Med vår tredje rute fra Berlin til Fort Lauderdale, vil vi bli den største operatøren av langdistanseflygninger ut fra Berlin. Våre gunstige priser skal bidra til vekst i trafikken mellom Europa og USA, og det vil ha positive ringvirkninger for økonomien på begge sider av Atalanterhavet, sier Bjørn Tore Larsen, administrerende direktør i Norse Atlantic Airways.

Selskapet skal fly sine Boeing 787 også på rutene fra Tyskland.

-Det er en glede å kunne ønske Norse Atlantic Airways velkommen til Berlin. Vi er stolte av at selskapet har valgt vår flyplass, og at det så raskt etablerer seg som den største aktøren på langdistanseflygninger ut fra hovedstadsregionen i Tyskland. Dette bekrefter Norse Atlantics ambisjoner, og det viser at Berlin Brandenburglufthavn er et attraktivt reisemål for transatlantiske reiser. Flyvningene fra Berlin til New York, Los Angeles og Fort Lauderdale vil bidra til et sterkt transatlantisk partnerskap og til kulturell utveksling mellom Tyskland og USA, sier Thomas Hoff Andersson, driftsdirektør på BER Flyplass.

| LES OGSÅ: Første flyvning for Norse i gang

ANNONSE
Forrige artikkelKnakk vingen under landing
Neste artikkelI gang med produksjon av russisk flytype