11.9 C
Oslo
30/09/20
Hangar.no

Starter opp igjen flyvninger til Kina

Flyselskapet Pakistan International Airlines går mot strømmen, når det nå gjenopptar sine flyvninger til Kina. Forrige uke kunne selskapet som så mange andre flyselskap kunngjøre at det stanset flyvningene til Kina på grunn av smittefaren med coronoviruset.

I løpet av denne helgen har myndighetene i Pakistan skaffet 1000 medisinske sett som skal brukes i tilfelle passasjerer skulle dukke opp med smitte. I henhold til avisen Pakistan Today mener myndighetene at dermed er rustet til å håndtere personer med smitte.

På bakgrunn av dett startet PIA opp flyvningene til Kina igjen etter fire dager og flyr fra i dag til Tokyo og Beijing.

Nær 60 flyselskap har ellers stanset sine flyvninger til Kina, flesteparten for hele februar måned.

Andre nyheter

Har fløyet samtlige Airbus A380 til USA for lagring i minst tre år

Hans Olav Nyborg

Bloomberg: Legger ned AirAsia i Japan

Hans Olav Nyborg

FAA-direktør skal fly 737 MAX selv neste uke

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer