-4 C
Oslo
18/01/21
Hangar.no
Foto: Helitrans

Statsadvokaten vil ha etterforskning av Helitrans etter helikopterulykken

Statsadvokaten har beordret at det innledes etterforskning mot helikopterselskapet Helitrans etter helikopterulykken ved Alta lørdag.

Til avisen Altaposten bekrefter statsadvokatens kontor dette, men understreker at det ikke betyr at det er mistanke om at selskapet har gjort noe straffbart eller ulovlig.

Politiet har nå fått ordre om å ettergå alle godkjennelser, sertifikater, ansatte og tekniske rapporter samt tilstanden på helikoptre i flåten. I følge avisen er det Finnmark politidistrikt som har fått ordren om å etterforske dette.

Helitrans ønsker en slik etterforskning velkommen og vil samarbeide med politiet heter det.

Andre nyheter

KLM-fly på bakken i Kina i to uker

Redaksjonen

Her har bilisten rotet seg inn på taksebanen

Redaksjonen

Indonesia er det farligste sted i verden å fly

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer