-6.8 C
Oslo
25/01/21
Hangar.no

Stenger flyplass i Thailand de neste 20 dagene

Flyplassen i Phuket i Thailand vil bli stengt fra og med 10. april, og i en periode på 20 dager fremover, til 30. april. Det opplyser myndighetene i landet i en pressemelding.

Det er guvernøren i Phuket som har beordret at flyplassen stenger ned i følge nettavisen CGTN. Antallet personer som er smittet med koronaviruset i regionen er oppe i over 60 personer som er registrert. Det har fått myndighetene til å nå ta grep for å stoppe spredningen av viruset.

I prinsippet er hele regionen rundt Phuket stengt ned fra 10. april, men restriksjoner på trafikk, turisme og bevegelse utendørs.

Andre nyheter

Kvinne døde etter å ha satt en kjøttbit i halsen ombord på fly fra Australia

Redaksjonen

Gransker ledelse i PIA etter at fly ble konfiskert i Malaysia

Redaksjonen

Fikk beslaglagt Boeing 777 før avgang fra Malaysia

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer