11.9 C
Oslo
30/09/20
Hangar.no
Foto: Twitter

Stjal fly og styrtet inn i hus – Ville ta livet av kona

En pilot omkom etter at han hadde stjålet et fly, og deretter fløyet det inn i en bygning for å ta livet av kona. Hendelsen fant sted i Botswana nå i helgen.

Mannen som er fra Sør Afrika skal ha stjålet et Beechcraft Kin Air B200 fly fra en lokal flyklubb i Rasesa i Botswana lørdag. Kona skal ha deltatt på en feiring for en ny baby sammen med rundt 50 andre, da mannen kom flyvende i lav høyde og passerte over huset flere ganger.

Samtlige rakk å komme seg ut av huset før mannen styrtet flyet med vilje inn i det. Det var kun han som døde i flystyrten. Huset og rundt 13 biler ble ødelagt i brannen som oppsto melder RT.

Andre nyheter

Fokker 50 havarerte i Mogadishu

Hans Olav Nyborg

Passasjer ga beskjed om at motordeksel falt av – Pilotene fortsatte flyturen

Hans Olav Nyborg

Mente det var for varmt i kabinen – Åpnet nødutgangen og gikk ut på vingen

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer