Hangar.no

Hvorfor ber Hangar24.no om støtte fra deg som leser?

Det koster å drifte en nyhetstjeneste på nettet 24 timer i døgnet. Det koster å oppdatere nyheter, det koster å bruke telefon, e-post og videokonferanse for å få bekreftet, avkrefte eller kommentarer til nyhetssaker som skal publiseres.

Annonseinntekter dekker ikke kostander med servere, og det redaksjonelle arbeidet bak siden i dag!

Alternativet for Hangar24.no er som så mange ander medier, å velge en abonnementløsning. I det lengste håper vi å kunne slippe dette, med frivillig støtte fra våre lesere.

Viser det seg at dette ikke er nok til å få hjulene til å gå rundt, så vil en abonnementløsning bli den beste løsningene for å sikre inntekter til en avis med nisjenyheter.

Vi takker for alle bidrag og håper i det lengste at dette kan bidra til at vi kan holde nettavisen vår helt åpen for alle.

Per 14. april 2020 har vi nådd: 67 % av vårt mål for å sikre driften ut året.

Blir du med og støtter oss?

Du kan også bruke VIPPS til nr. 98281

Bruk Vipps, PayPal eller kredittkort!

Vi takker så mye!

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer