1 C
Oslo
20/01/21
Hangar.no

Sukhoi-avtale kansellert av Adria Airways

Sukhoi Superjet SS100 blir ingen ny flytype i flyselskapet Adria Airways. Flyprodusenten i Russland og flyselskapet klarte ikke å komme til enighet rundt en LOI-avtale fra 2018 som nå skulle gjøres gjeldene som bestilling.

Avtalen var pålydene 15 Sukhoi Superjet-fly, og selskapet var langt på vei klare for å motta det første flyet. I annonser den siste tiden har også flyselskapet søkt etter kabinansatte som skal jobbe i Sukhoi-flyene.

I en pressemelding skriver flyselskapet at de er skuffet over at det ikke lot seg gjøre å komme til en enighet om flykjøpet.

Flyprodusenten Sukhoi Civil Aircraft Co. (SCAC) skriver i en pressemelding at det er produsenten som har kansellert ordren etter at flyselskapets økonomiske resultat for 2018 ga utslag i at banken som skulle låne ut penger til flykjøpet trakk seg og anbefalte Sukhoi å kansellere avtalen.

Det skal ha vært usikkerhet om Adria skal ha hatt nok finanser til å kunne følge opp kjøpene av flyene heter det melder Flight.com.

Andre nyheter

Canada godkjenner 737 MAX for å fly igjen

Redaksjonen

Boeing setter opp farten med leveranse av 737 MAX

Redaksjonen

DHL Express kjøper åtte nye Boeing 777F

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer